Nagykő

Nagykő

2013. szeptember 29., vasárnap

Indulás

Vétel!
Egy barátom elültette bennem a blog írásának gondolatát. Kezdetben idegenkedtem tőle, de most itt vagyok, Nagymamám billentyűzetét koptatom, vagyis klaviatúráját, ahogy itt mondják.
Kaptam egy lehetőséget, Brassóban tanulhatok egy teljes évig, ugyanúgy erdőmérnök szakon, mint Sopronban. A blog írásának egyéb okai is vannak:
-Rendszeres bejegyzéseimet visszaolvasva rájövök arra, hogy a Brassóban töltött időmet hasznosan töltöm-e el. Ha nem, mérlegelek és más utakat keresek.
-Valaki erasmus-ra szeretne menni, nem feltétlenül ide, de mégis kaphat valamilyen képet az erasmusos életről, amiről nekem sincs idáig semmilyen fogalmam.
-Elkerülöm azt, hogy minden ismerősömnek egyenként meséljek élményeimről, elég egy linket adnom:)
-A szüleim nem fognak minden nap felhívni, hogy mit csinálok. Ugye?
-Remélem, hogy szép helyeken túrázhatok majd, így többen is megismerhetik Erdély szépségeit.
-A barátaim szinte velem élhetik át az élményeket.
Néhány gondolat még:
A szöveg nem lesz formázva, nem olvasok vissza, ilyenekkel nem töltöm az időt, ezért bocsánatot kérek előre is. Írói képességek hiányában ne számítson senki érdekes olvasmányokra, a lírai eszköztár legszűkebb skáláját használom. Nem tudom hogy kell blogot írni, és nem az a célom, hogy minél többen olvassák, csupán az, hogy akik kíváncsiak rá, havonta egyszer belelapozzanak, mondjuk, ha eszükbe jutok, bár akik ismernek, tudják, hogy sokszor nehéz kapcsolatot teremteni velem. Nyomatékosítani szeretném, hogy nem reklámozni szeretném magam. Most is kicsit idegennek érzem ezt az írkálást, de ha már belekezdtem..
Most pakolnom kell, Mami még rám akar sózni 3 üveg zakuszkát, pedig mondtam, hogy nincs hely.
18:05-kor indul a vonatom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése